Skip to main content

LSP on yksi Suomen kokeneimpia pintakäsittelyyn erikoistuneita yrityksiä: olemme pintakäsitelleet metallia jo vuodesta 1975 saakka. Tehtaamme sijaitsee Varsinais-Suomessa Loimaalla. Varmojen ja nopeiden kuljetustemme ansiosta palvelemme kuitenkin yrityksiä ympäri Suomen.

Älä anna kilpailijoillesi etumatkaa

Pintakäsittely on paljon enemmän kuin pakollinen tuotantovaihe. Pintakäsittely takaa sen, että lopputuote ei häviä kilpailijoille laatuvertailussa vuosienkaan käytön jälkeen. Me LSP:llä uskomme pintakäsittelyn merkityksen vain kasvavan tulevaisuudessa – myös Suomessa. Maailmalla tämä kehitys on vielä askeleen edellä kotimaamme tilannetta, joten kansainvälisille markkinoille suuntaaville tuotteille pintakäsittelyyn panostaminen on ehdottomasti merkittävä kilpailuvaltti. Meille on tärkeää voida seistä oman työmme takana, ja siksi kerromme asiakkaallemme avoimesti, mikä pinnoite sopii parhaiten juuri hänen tuotteelleen ja miksi. Olemme aina innokkaita ratkaisemaan asiakkaamme kulloisenkin ongelman.

Lue lisää pintakäsittelyn vaikutuksesta lopputuotteen kokonaislaadulle >>

Pinnoitusmenetelminämme sinkkinikkeli ja sähkösinkitys

Käytämme kahta pintakäsittelymenetelmää: sinkkinikkeliä ja sähkösinkitystä. Ensin esikäsittelemme tuotteen, jotta sen pinnoittaminen onnistuu. Alkalisessa prosessissa saostamme valitun pinnoitteen sähkövirran avulla tuotteen pintaan. Lopuksi suoritamme muut tarvittavat jälkikäsittelyt, kuten vetyhaurauden poiston sekä oksidoitumista hidastavan passivoinnin, jossa huomiomme tietysti myös voimassa olevat vaatimukset ja direktiivit. Pintakäsittelyn lisäksi palveluitamme ovat rasvan poisto, oksidikerroksen poisto laserleikkeestä, teräksen peittaus, jäysteenpoisto täryllä sekä varastointi ja kokoonpano.

Tutustu pinnoitusmenetelmiimme >>

Näin pintakäsittely voi ratkaista tulevakin kaupat

Lue lisää →

Haluatko kuulla meistä lisää?

Sen oikean pintakäsittelijän löytäminen ei välttämättä ole helppoa, ja LSP:llä ymmärrämme, että haluat tutustua meihin paremmin ennen kuin teet päätöksiä. Siksi tarjoamme sinulle helpon ja nopean tavan selvittää, voisimmeko olla juuri oikea kumppani yrityksellesi. Puolen tunnin etätapaamisessa esittelemme sinulle pinnoitusmenetelmiemme hyödyt tuotteellesi. Samalla voit esittää kysymyksiä ja tunnustella, syntyisikö välillemme pitkäaikainen ja sujuva toimitussuhde. Esittelyajan jälkeen voit halutessasi tilata koe-erän ja varmistaa työmme jäljen itse. Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää palveluistamme, varaa itsellesi parhaiten sopiva esittelyajankohta.

Varaa 30 minuutin esittelyaika >>

Haluatko kuulla lisää sinkkinikkelin ominaisuuksista?

Varaa 30 minuutin esittelyaika

Varaa 30 minuutin esittelyaika →