Skip to main content

Me olemme metallin pintakäsittelyn ammattilaisia. Pintakäsittelyn ansiosta lopputuote kestää aikaa, käyttöä ja haastaviakin olosuhteita. Lisäksi se mahdollistaa tuotteen huolitellun ja edustavan ulkonäön, joka on tärkeä osa tuotteesta syntyvää laatumielikuvaa. Pinnoitusmateriaali tulee aina valita tuotteen materiaalin sekä lopullisen käyttöympäristön perusteella. Me autamme sinua valitsemaan juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan pinnoitteen: sinkkinikkelin tai sähkösinkityksen.

Mitä me pintakäsittelemme

Pintakäsittelemme metalliosia ja -komponentteja metalliteollisuuden tarpeisiin. Asiakkaamme valmistavat metalliosia, kokoavat niistä työkoneita ja muita metallituotteita sekä myyvät niitä muun metalliteollisuuden käyttöön. Palvelemme kaikenkokoisia komponenttivalmistajia ja järjestelmätoimittajia aina paikallisista pienistä toimijoista kansainvälisten suuryritysten alihankkijoihin, ja pystymme valmistamaan minkä tahansa kokoisia eriä.

Varaa 30 minuutin esittelyaika palveluistamme >>

Pintakäsittely on tärkeä osa tuotantoketjua

Laadukas ja onnistunut pintakäsittely on lopputuotteen laadun ja kestävyyden kannalta äärimmäisen tärkeää. Kannustammekin valitsemaan pintakäsittelymenetelmän ja pintakäsittelijän huolella, jotta lopputuotteelle saavutetaan paras mahdollinen laatu. Vuosikymmenien kokemuksella osaamme myös kertoa asiakkaillemme, miten jo tuotteen valmistusprosessin aikana voidaan taata pintakäsittelylle kaikkein suotuisin pohja.

Näin varmistat, että pinnoitteesta tulee paras mahdollinen >>

Takaamme joustavat ja sujuvat toimitukset

LSP on perustettu vuonna 1959, ja olemme pintakäsitelleet metallia jo vuodesta 1975 saakka. Asiakkaamme arvostavat nopeita ja varmoja toimituksiamme sekä palvelualttiuttamme. Toimitamme tuotteitamme vakioreiteillemme (Turku, Tampere, Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Pori, Rauma), ja yhteistyössä kuljetusliikkeiden kanssa tuotteitamme kuljetetaan myös vakioreittiemme ulkopuolelle.

Me olemme onnistuneet työssämme, kun asiakkaamme onnistuvat, joten välitämme aidosti asiakkaamme edusta. Työjälkemme laadusta, toimituksiemme luotettavuudesta ja erinomaisesta palvelustamme kertoo myös se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä. Meillä on myös Bureau Veritaksen myöntämä laatusertifikaatti.

Ota meihin yhteyttä >>

Haluatko kuulla lisää sinkkinikkelin ominaisuuksista?

Varaa 30 minuutin esittelyaika

Varaa 30 minuutin esittelyaika →